Салернитана успя да победи на Олимпико“ един от най-добре играещите

...
Салернитана успя да победи на Олимпико“ един от най-добре играещите
Коментари Харесай

Лацио с втора загуба в Серия А, Салернитана разплака небесносинята част на Рим

Салернитана съумя да победи на „ Олимпико “ един от най-добре играещите тимове от началото на сезона Лацио. „ Гранатите “ завоюваха с 3:1 против надалеч по-амбициозния си противник в италианската столица след поврат през вихрената втора част.

Първото полувреме не предложи кой знае какъв брой доста голови положения. В средата на частта попадение на Фелипе Андерсон бе анулирано поради засада. В 38-ата минута пък Педро нацели една от гредите. Четири минути преди края на частта Матиа Дзакани откри в интерес на „ бианкочелестите “ след брилянтен извеждащ пас на Луис Алберто.

Преднината на римския гранд не се задържа изключително дълго. Шест минути след началото на втората част отборът от Салерно изравни посредством някогашния състезател на лациалите Антонио Кандрева.

Около четвърт час по-късно различен футболист, играл в Рим, само че за „ вълците “ - Федерико Фацио, даде преднина на гостите.

„ Небесносините “ можеха да изравнят посредством Матиас Весино, само че уругваецът от 7-8 метра не можа да откри вратата от чудесна позиция.

Грешката на халфапочти незабавно бе осъдена, като Булайе Диа засече от към метър паралелен пас на Брадарич за 3:1. За похлупак на разочарованието на Маурицио Сари, главната движеща мощ в халфовата линия на експерта – Сергей Милинкович-Савич, си изкара жълт картон и ще пропусне идното римски дерби с Рома идващия уикенд.

В самия завършек на дуела се стигна до меле на терена, след което жълти картони заслужиха стража на “виненочервените “ Луиджи Сепе и младият нападател на Лацио Матео Канчелиери.

С успеха отборът на Давиде Никола се качва в горната половина на класирането и към този момент е 9-и с 16 точки, а Лацио към този момент резервира мястото си в топ 4 с 24, само че толкоз има и Интер на петата позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР