Салернитана постигна много ценна победа с 2:1 в гостуването си

...
Салернитана постигна много ценна победа с 2:1 в гостуването си
Коментари Харесай

Салернитана изкова ценен успех над Лече и спря тежката серия

Салернитана реализира доста скъпа победа с 2:1 в гостуването си на Лече в дуел от 20-ия кръг на италианската Серия А. И трите попадения паднаха още през първата част. Булайе Диа откри за гостите още в петата, а Тони Вилена удвои в 20-ата минута. Габриел Стрефеца върна едно попадение за домакините в 23-ата минута, което обаче се оказа незадоволително.

Тимът от Салерно поведе още в петата минута, когато Булайе Диа се разписа с прелестен удар от далечна отдалеченост.

В 20-ата минута гостите удвоиха посредством Тони Вилена, който бе прецизен, откакто беше изведен от Диа в наказателното поле.

Лече обаче бързо върна интригата, като още в 23-ата минута Габриел Стрефеца получи пас от Джузепе Пецея в наказателното поле и осъществя за 1:2.

Домакините обаче не съумяха да стигнат до второ попадение и трябваше да се примирят със загубата от директен съперник в борбата за оцеляване.

С този триумф Салернитана спря серията си от седем следващи мача без триумф в Серия А и излезе на 14-тото място в класирането с актив от 21 точки. Лече пък към този момент е на 15-ата позиция с 20 точки. В идващия кръг Салернитана приема Ювентус, до момента в който Лече гостува на Кремонезе.

FULL TIME
Lecce - Salernitana 1 - 2
— US Salernitana 1919 (@OfficialUSS1919)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР