Салернитана постигна изненадващ успех в домакинството си на Лацио в

...
Салернитана постигна изненадващ успех в домакинството си на Лацио в
Коментари Харесай

Лацио се сгромоляса в южна Италия и подари първа победа на Салернитана

Салернитана реализира неочакван триумф в семейството си на Лацио в среща от 13-ия кръг на италианската Серия А. Това бе първи триумф за отбора от Южна Италия през актуалната акция в шампионата.

Салернитана стигна до първото положително състояние в мача в 25-ата минута, когато Емил Боинен стреля от границата на наказателното поле, само че над вратата.

Пет минути преди края на първата част Лацио имаше искания за дузпа за нарушаване на Норберт Гьомбер против Чиро Имобиле. След триминутно преразглеждане със системата ВАР съдията Алесандро Пронтера уточни бялата точка. Именно Имобиле се нагърби с осъществяването и с удар долния десен ъгъл се разписа за 0:1.

Второто полувреме стартира по страховит метод за домакините от Салерно, които стигнаха до изравнителен гол в 55-ата минута, когато след благополучен рикошет топката стигна до Григорис Кастанос, а той на празна врата я чукна в мрежата за 1:1.

Само четири минути по-късно Кастанос можеше да означи второто си попадение в мача, само че ударът му по земя бе избавен от Иван Проведел. Час игра след началото Лацио отговори с шут на Фелипе Андерсон след самостоятелен пробив на бразилеца, само че вдясно от вратата.

В 66-ата минута Салернитана стигна до цялостен поврат. Антонио Кандрева овладя топката след пас на Григорис Кастанос и със мощен удар от далечна отдалеченост прати топката тъкмо под напречната греда и вкара за 2:1, като по този метод донесе успеха на своя отбор против някогашния си подобен.

С първия си триумф за сезона Салернитана събра осем точки само че остава на последната 20-а позиция, като изостава единствено с две от 17-ия Емполи, който обаче е с мач по-малко. Лацио продължава с неуверените изяви и остава десети със 17 пункта.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР