Салернитана победи с 3:2 Удинезе в мач от предпоследния 37-и

...
Салернитана победи с 3:2 Удинезе в мач от предпоследния 37-и
Коментари Харесай

Салернитана направи 0:2 - 3:2 с гол в последната секунда

Салернитана победи с 3:2 Удинезе в мач от предпоследния 37-и кръг на Серия “А ”. Тимът от Кампания реализира поврат от 0:2, като последното попадение падна безусловно в последната секунда на срещата.

Гостите взеха задатък от два гола в рамките единствено на пет минути в средата на първата част, откакто първо Марвин Зегелар откри, а по-късно Илия Нестеровски удвои. Малко преди почивката обаче Григорис Кастанос понижи за домакините. В 57-ата минута пък ветеранът Антонио Кандрева изравни. В края на мача Зегелар от гостите получи втори жълт картон и остави Удинезе с човек по-малко. При това състояние домакините постановиха напън, който даде резултат в 96-ата минута и Уилиям Трост-Еконг донесе триумфа.

Двата отбора доиграват сезона умерено, откакто към този момент си бяха обезпечили оставането в елита на Италия, а евротурнирите са непостижима към този момент цел. След успеха си през днешния ден Салернитана заема 15-а позиция с 42 точки, до момента в който Удинезе е 12-и с четири повече.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР