Салатен бар Витамина“ във Враца е най-новият партньор на лидера

...
Салатен бар Витамина“ във Враца е най-новият партньор на лидера
Коментари Харесай

Вкусно и здравословно! Салатен бар „Витамина“ е най-новият партньор на FoodboX

Салатен бар „ Витамина “ във Враца е най-новият сътрудник на водача в доставката на храна за дома и офиса FoodboX, научи организация BulNews. 
Мястото е една от топ локациите в града за последователите на здравословния метод на живот. Там можете да намерите разнородни вкусни и потребни оферти, с които да поддържате фигурата и тялото си във форма. 
Бар „ Витамина “ предлага богат подбор от типичен салати, както и такива по лични предписания, а клиентите могат да си сглобят и по собствен усет, като изберат сами продуктите. По този метод имате цялостна гаранция, че ще останете сити и удовлетворени. 
Освен свежи салати, бар „ Витамина “ предлага и зеленчуци на пара, които също можете да овкусите съгласно личните си желания. Всеки ден майсторите готвачи подготвят и разнообразни вкусни зеленчукови крем супи. 
Ако търсите пък нещо по-питателно – салатен бар „ Витамина “ има решение. Можете да опитате техните вкусни бургери, които още веднъж имате опция да измененията, както Ви харесва. 
Помислено е и за следобедната закуска на клиентите. Всеки ден заведението предлага разнообразни десерти, които ще подсладят деня Ви и ще Ви дадат мощ и тонус, без скрупули.
Салатен бар „ Витамина “ се намира в центъра на Враца, против Сувенирната палата и работи от понеделник до събота. Ако нямате опция да ги посетите на място, постоянно можете да се доверите на FoodboX. Куриерите на компанията ще доставят бързо вкусните и потребни изкушения до вратата на Вашия дом или офис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР