Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и

...
Салата с домашно приготвен сос, предястие с поширани яйца и
Коментари Харесай

Мария Илиева Разкри! Ето Как Глези Любимия Си!

Салата с домашно подготвен сос, предястие с поширани яйца и бекон, нежно главно ядене и ексцентричен десерт превзеха сетивата на гостите.

Цялата вечер на Мария Илиева беше съпроводена от позитивно въодушевление и доста усмивки. А сантименталните дарове, готови от певицата, за нейните посетители, завоюваха сърцата на Радина, Павел, Борко и Елена. Черешката на вечерта беше десертът. Той беше подготвен от Дани Спартак и доста се хареса на гостите на певицата.

След „ Черешката на тортата “ Мария даде особено изявление за vesti.bg. Певицата разкри какво готви най-добре, какви са слабостите й в кухнята и какво най-често готви на обичания човек до нея. Подправките, без които певицата не може в кухнята са „ сол, пипер и щипка обич за всяко ядене “. Първата вечеря, която Мария подготвя е за нейната майка. „ За майка ми. Бях първи клас и я изненадах с пържена риба, която бащата на моя съученичка беше уловил. Той ми даде инструкции по какъв начин да я подготвя и съумях. Още помня вълнението, което провокирах “, споделя певицата.

Най-добре Мария подготвя палачинки. „ Майстор съм на палачинките “, споделя певицата и споделя още, че готви, тъй като обича да опитва. Слабостите на певицата като стопанка са, че няма време да развива кулинарните си умения. Според изпълнителката най-вкусната и бърза закуска са бъркани яйца със сирене в масло.

Мария Илиева разкри какво готви на обичания човек до себе си сн. Facebook

Мария показа и какво най-често подготвя на обичания човек до себе си. „ Напоследък пасирам бебешки пюрета от плодове и зеленчуци “, признава с усмивка певицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР