Съквартирантите водеха любопитен разговор за българските традиции. Роузи се поинтересува

...
Съквартирантите водеха любопитен разговор за българските традиции. Роузи се поинтересува
Коментари Харесай

Ваня Костова превъртя във "ВИП Брадър", иска да умира!

Съквартирантите водеха любопитен диалог за българските обичаи. Роузи се поинтересува повече за това какво се прави на Спасовден на дамите, които все не могат да забременеят.

Реплика на Петко обаче подразни жестоко Ваня, защото певицата си направи асоциация с предишна гавра - а именно, че е приютила Кулагин в леглото си преди време.

Тя започна да обяснява колко тормозена е била, как е била пред това да отиде на оня свят в болницата и е можело да умре заради него, а сега, получава ужасно отношение и от бизнесменът.

" От твоите шеги си казвам " Да бях умряла ". Много тежко ги понасям ", отсече тя в откровен разговор с него

" Недей да търсиш под вола теле. Нашият разговор не беше за теб. Нямаше общо с Кулагин ", пък се защити Петко.


Мира Добрева също се намеси, опитвайки се да успокои певицата, уверявайки я, че бизнесменът не е целял да я обиди, а просто я е споменал в разговора на шега.

" За мен тази шега е толкова солена, че аз си казвам " Да бях умряла ". Веднъж да се пошегуваш е смешно, но 10 пъти.. става вече страшно ", отвърна Костова.

" В момента буташ нещата към някъде, накъдето въобще не съм си помислял. Кулагин го няма, дето го тормозеше, сега пък мен. Виждам, че не съжаляваш, че ми говориш така. За мен няма проблем, но не си права. Пред толкова хора не можеш да правиш такива силни изявления. Не си права, казвам ти. Говорим просто на различни езици с теб ", заяви Петко и пое към двора, за да коментира ситуацията и с останалите от Къщата.

След като Мира обаче бе взела участие в спора на страната на Петко, тя в този миг стана неприятна за певицата. Докачливата Добрева обаче също вдигна гарда е след пренебрежение от Костова на вечеря отсече по неин адрес: " Тя е една злобна, агресивна бабичка! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР