Съкрушеният съпруг на Джули Гудиър разказа за болката си, докато

...
Съкрушеният съпруг на Джули Гудиър разказа за болката си, докато
Коментари Харесай

Съпругът на Джули Гудиър гледа как звездата от Coronation Street на ITV „бавно изчезва“ в битка с деменция

Съкрушеният брачен партньор на Джули Гудиър описа за болката си, до момента в който гледа по какъв начин обичаната звезда на Coronation Street „ постепенно изчезва “ след нейната диагноза деменция.

Бляскавата актриса, която се трансформира в име на домакинство като безсмислената хазяйка на Rovers Return Бет Линч, разгласи, че живее с заболяването предишния юни. Сега нейният брачен партньор, Скот Бранд, разказа разтърсванията им, защото запазената марка на Джули с леопардови щампи и цветни червила са изоставени, до момента в който 81-годишната жена се утежнява.

Той сподели: „ Липсва ми заниманието брачна половинка, каквато Джули постоянно е била – невероятната персона, която озаряваше на всички места, където отидеше, и усмивката, която огряваше всяка стая. Всичко това в този момент постепенно избледнява и за мен е извънредно мъчително да следя това утежняване. Сега Джули се затруднява да разпознава хората и всички, които среща, се назовават ​​„ Скот “.

Той добави: „ Джули постоянно е била извънредно блестяща, не ходеше на никое място без грима си. Но в този момент червилата и гримът не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР