Съкрушена майка, чиято дъщеря почина от рядко мозъчно заболяване, предупреди

...
Съкрушена майка, чиято дъщеря почина от рядко мозъчно заболяване, предупреди
Коментари Харесай

Майка на момиче, починало от скрито мозъчно заболяване, предупреждава за симптомите на „червен флаг“, които родителите трябва да знаят

Съкрушена майка, чиято щерка умря от рядко мозъчно заболяване, предизвести за признаци на „ червен байрак “ с вярата, че други родители няма да преживеят същата покруса.

12-годишната Джема Кафри умря през 2021 година, откакто страдаше от мощно главоболие по време на фамилно пътешестване с родителите си.

В дните преди гибелта си, ученичката от Хамилтън в Шотландия, се е събуждал през нощта нерадушен. За страдание тя загуби живота си две седмици откакто беше призната в детската болница Great North в Нюкасъл.

Разследването на гибелта й сподели, че е умряла от церебрална венозна синусова тромбоза (CVST), положение, което пречи на кръвта да се оттича отвън мозъка. Нейните родители Алисън, 50, и Греъм, 52, желаят да образоват другите родители за предупредителните знаци, с цел да предотвратят агонизиращата загуба на дете на друго семейство.

Алисън сподели: „ Джема се събуждаше от съня си с главоболие. Аз и брачният партньор ми Греъм не знаехме нищо, че това е червен байрак и в случай че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР