Съкратеното съдебно следствие да не се допуска при причиняване на

...
Съкратеното съдебно следствие да не се допуска при причиняване на
Коментари Харесай

Смърт или кастрация за зверски престъпления

Съкратеното правосъдно разследване да не се позволява при причиняване на гибел или при пияно положение на причинителя. Това предложихме през 2016 година, само че не бе признато.

Опитите да се вършим на прекомерно демократични и толерантни в случаи като убийството на журналистката Виктория Маринова не водят до нищо положително. С тази съкратена процедура може да се получи оптимално наказване 30 години да вземем за пример и след 15 да се желае опрощение и нарушителят да излезе на независимост.

Мисля, че като има такива свиреп закононарушения, би трябвало да има смъртно наказване. Наясно съм обаче, че обществото няма да е според и няма да мине в Народното събрание.

Във всички тези убийства виждаме, че става въпрос за хора, които са изпаднали от обществото. Те нормално към този момент са направили друго закононарушение. Тези хора няма да се оправят за 20 или 30 години. Тези хора би трябвало да получат пожизнен затвор без право на подмяна.

Един изнасилвач и палач ще остане същият и в пандиза. След първите 2-3 години ще прави същото с други пандизчии. Нека химическата кастрация да бъде разисквана с обществото, каквото предложение направи депутатът Искрен Веселинов.

Този юноша - Северин, счита, че има права, само че няма отговорности. Проблемът е, че гетоизираното общество не би трябвало да живее на гърба на страната. Тези хора лъжат обществената и здравната система, някои събират по над 1000 лв. на месец, без да работят. Те не живеят зле, само че живеят погрешно. Най-големият проблем е, че не са грамотни. Не са получили обикновени познания кое е положително и кое е неприятно. Редно е, като някой желае да получи нещо от страната, да направи нещо за нея.

Министър Младен Маринов е същински експерт. Той единствено би трябвало да бъде поздравен за съответния случай с следствието на убийството в Русе.

Суданецът, влезнал в спор със брачната половинка на Волен Сидеров, е карал без българска брошура в България. Кара нелегално автомобил. Преди година и половина на едно кръстовище беше ударена и жена ми. Нормално реагира Сидеров освен тъй като става въпрос за негов родственик, само че няма потребност от оставки сега.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР