Сакраменто загуби драматично със 142:143 от Милуоки след продължение в

...
Сакраменто загуби драматично със 142:143 от Милуоки след продължение в
Коментари Харесай

Тройка в последната секунда лиши Сакраменто и Везенков от успех

Сакраменто загуби трагично със 142:143 от Милуоки след продължение в мач от постоянния сезон на НБА. Александър Везенков остана на паркета малко над 6 минути, като приключи с 4 точки и 1 битка. Сакраменто беше покрай триумфа, откакто водеше с две точки в края. Тросйка на Деймиън Лилард в последната секунда обаче донесе триумфа на домакините.

Везенков влезе в игра единствено в третата четвърт, когато отборът му изоставаше с 4 точки. Българинът вкара два коша и взе една битка, като пропусна и двата си опита от зоната за три точки. Най-полезният състезател в Евролигата за предишния сезон остана на игрището до края на третата част, след което бе сменен.

В началото на последната четвърт треньорът на " кралете " Майк Браун беше дисквалифициран. Той потърси пояснение на съдиите за неотсъдено нарушаване против Ди`Арън Фокс и влезе на игрището, като баскетболистите на отбора трябваше да го удържат.

Ди`Арън Фокс означи 32 точки за Сакраменто, а Малик Монк добави 28. Кевин Хъртър приключи с 26 точки и 10 битки, а Домантас Сабонис още веднъж направи " трипъл-дабъл " - 21 точки, 13 битки и 15 асистенции.

За Милуоки Лилард се отличи с 29 точки, а Янис Адетокумбо приключи с 27 точки, 10 битки и 10 асистенции.

Сакраменто е на шесто място в Западната конференция с баланс от 23 победи и 16 загуби. Следващият мач на отбора е против Финикс в сряда от 4.00 ч. българско време.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР