Сакраменто отстъпи на Милуоки със 142:143 след продължение в мач

...
Сакраменто отстъпи на Милуоки със 142:143 след продължение в мач
Коментари Харесай

Везенков с 4 точки при загуба на Сакраменто в НБА

Сакраменто отстъпи на Милуоки със 142:143 след продължение в мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация, оповестява Българска телеграфна агенция.

Срещата приключи трагично с сполучлив удар от зоната на три точки на Деймиън Лилард единствено секунда и половина преди края на продължението, с което Милуоки реализира скъпия триумф.  

Де`Арон Фокс от Сакраменто бе водещ изпълнител в мача с 32 точки, като точно той изпрати мача в продължение, а по-късно обезпечи и задатък на " Кралете " с 141:137 малко преди края на добавеното време, само че и това не бе задоволително за триумф на отбора му.

Лилард приключи с 29 точки и 8 асистенции. Янис Адетокумбо от Милуоки направи следващия си трипъл-дабъл, като осъществя 27 точки. Майк Бизли приключи с 23 точки, а Боби Портис с 22 за спечелилите.

Домантас Сабонис записа своя десети трипъл-дабъл за сезона с 21 точки, 13 битки и 15 асистенции. Малик Монк осъществя 28 точки, а Кевин Хюртър направи дабъл-дабъл - 26 точки и 10 битки.

Александър Везенков бе на терена близо 6 минути и половина, като за това време се регистрира с 4 точки и една извоювана битка.

Тимът на Сакраменто е на второ място в Тихоокеанската дивизия след Лос Анджелис Клипърс с 23 победи и 16 загуби и на шеста позиция в Западната конференция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР