Сакраменто Кингс загуби от Индиана Пейсърс с 126:121 в двубой

...
Сакраменто Кингс загуби от Индиана Пейсърс с 126:121 в двубой
Коментари Харесай

Везенков със седем точки при затуба на Саокраменто от Индиана

Сакраменто Кингс загуби от Индиана Пейсърс с 126:121 в дуел от постоянния сезон на НБА. Така неприятната серия на тима, воден от Майк Браун нарастна на 4 следващи загуби. Алесандър Везенков игра 10:46 минути, в които означи 7 точки и добави 3 битки, открадната топка и блок.


След положителното си показване в предишния дуел Саша получи нови игрови минути. Той се появи на паркета още в края на първата част, като стартира с битка в нахлуване, която обаче не бе сполучлива, а първата част приключи 34:31 в интерес на Индиана.

Везенков прекара към 4 минути в игра преди още веднъж да бъде заменен, като в тях се регистрира с един чадър. И през втората част Пейсърс поддържаше задатъка си, като до края той стана двуцифрена и двата отбора се отдръпнаха на полувреме при резултат 70:57.

Домакините пробваха да се опълчват в третата част и усъвършенстваха си първоначално, само че противникът им още веднъж съумя да си върне разликата от 10 точки.

Малко преди края на третата част българския национал влезе още веднъж в игра и бързо вкара от тройката за 89:99. В началото на четвъртата част Везенков означи още една тройка, като завоюва и битка под коша. В последвала офанзива бе фаулиран, като вкара една от двете си наказателните стрелби. Направи усещане, че Саша продължи да е деен и в отбрана, открадвайки една топка. Сакраменто опита късен порив в заключителните минути, който им донесе понижаване на разликата до 5 точки, само че нищо повече. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР