Сакраменто Кингс може да се раздели с трима от играчите

...
Сакраменто Кингс може да се раздели с трима от играчите
Коментари Харесай

Сакраменто Кингс се разделя с трима

Сакраменто Кингс може да се раздели с трима от играчите си, споделя журналистът от Yahoo Sports Джейк Фишър. Той оповестява, че “кралете ” готвят изходящи прехвърляния на Харисън Барнс, Кевин Хъртър и Дейвиън Мичъл. Информацията гласи, че калифорнийци са влезнали в контакт с управленията на някои от тимовете в лигата, с цел да видят дали ще могат да сключат възможна договорка.

“Кингс са влизали в контакт с управленията на други тимове, с цел да оценят цената на Барнс и Хъртър. В този ред на мисли Сакраменто няма желание да се разделя с Кийгън Мъри, оповестяват източници. За сметка на това Дейвиън Мичъл също е на трансферния пазар и Кингс имат разполагаем избори от Драфта, с цел да реализиран договорка до края на трансферния прозорец идващия месец. Наскоро Хъртър беше преместен от титулярната петица за сметка на Крис Дуарте ”, написа Фишър.

И Барнс, и Хъртър разочароват с представянето си от началото на сезона, като и двамата са извънредно непостоянни в изявите си. Барнс е с контракт за $17 милиона през сегашния сезон, до момента в който този на Хъртър е в размер на $15 милиона. Мичъл пък ще получи $5 милиона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР