Сакраменто Кингс допусна загуба у дома със 120:133 от Детройт

...
Сакраменто Кингс допусна загуба у дома със 120:133 от Детройт
Коментари Харесай

Везенков се завърна в игра при загубата на Сакраменто от Детройт

Сакраменто Кингс позволи загуба вкъщи със 120:133 от Детройт Пистънс в мач от постоянния кръг на НБА.

В игра за " кралете " се завърна Александър Везенков, който пропусна седем следващи срещи поради травма в глезена.

Българинът се появи на паркета три минути преди края на първата четвърт. Везенков извърши нарушаване, след което хвана една битка и самият той беше фаулиран при далечна пукотевица от Алек Бъркс. Националът ни не трепна от наказателната линия и осъществя и трите си опита.

Везенков остана в игра и при започване на втората част, когато Трей Лайлс направи разликата 9 точки в интерес на домакините. След малко повече от две минути българинът бе заменен, а Сакраменто продължи да поддържа минимална преднина до края на полувремето. Тогава Детройт за първи път поведе след панер на Джейлън Дърън, последван от тройки на Бъркс и Майк Мускала.



На старта на третата част Детройт към този момент имаше задатък от 12 точки, само че последователно Сакраменто се върна в мача. Последните 12 минути започнаха със мощно включване на Малик Монк, само че Детройт не се предаваше. Точна пукотевица от далечна отдалеченост на Джейдън Айви изведе гостите напред за 108:105 и принуди Майк Браун да вземе спиране. В последните минути Детройт показва прецизна пукотевица за три точки.

Кевин Хъртър беше изпъден за две поредни механически нарушавания. В последна сметка Сакраменто загуби със 120:133.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР