Сакраменто Кингс допусна поражение с 91:98 у дома от състава

...
Сакраменто Кингс допусна поражение с 91:98 у дома от състава
Коментари Харесай

Ню Йорк Никс удари Сакраменто като гост, Голдън Стейт надви ЛА Лейкърс при завръщането на Къри

Сакраменто Кингс позволи проваляне с 91:98 вкъщи от състава на Ню Йорк Никс в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация (НБА).

Двубоят в " Голдън 1 Център ", който още веднъж мина без присъединяване на контузения Александър Везенков, мина равностойно, като двата отбора си размениха водачеството в резултата на няколко пъти.

В заключителните епизоди на мача обаче гостите демонстрираха по-добра игра и в последна сметка заслужиха победа №40 през акцията.

Над всички за триумфа беше Джейлън Брънсън, който вкара страхотните 42 точки, а Донте ДиВинченцо завърши с 15.

За Сакраменто Домантас Сабонис още веднъж се регистрира с дежурния си " дабъл-дабъл " - 21 пункта и 11 битки, до момента в който Ди‘Арън Фокс приключи с 20 пункта.

В класирането Кингс не престават да се намират еднолично на 7-ото място в Западната конференция с баланс 38-28 загуби. Ню Йорк Никс заемат 4-ата позиция на Изток с индикатори 40-27.



В друга среща от тази нощ Голдън Стейт Уориърс победи като посетител Лос Анджелис Лейкърс със 128:121 при завръщането в игра на Стеф Къри.

Именно звездата на " воините " стана най-резултатен за своя отбор с 31 точки, а 23 добави Джонатан Куминга.

За Лейкърс още веднъж над всички бе рекордьорът в историята на НБА по брой маркирани точки ЛеБрон Джеймс, който наниза 40, само че те в последна сметка не бяха задоволителни за " езерняците ", с цел да избегнат провалянето.

В подреждането Голдън Стейт е на 9-о място в Западната конференция с баланс 35-31, до момента в който ЛА Лейкърс е една позиция по-назад с индикатори 36-32.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР