САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Консултативен съвет, подбран лично от губернатора

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Консултативен съвет, подбран лично от губернатора
Коментари Харесай

Цената на проекта San Quentin от 360 милиона долара трябва да бъде намалена, казва консултативната група на губернатора

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Консултативен съвет, селекциониран персонално от губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм, предложи в петък на губернатора понижи с най-малко една трета цената на плана на стойност 360 милиона $ за преустрояване на държавния затвор Сан Куентин и употребява спестените пари за възстановяване на изискванията на живот в оборудването.

Губернаторът от Демократическата партия предходната година разгласи проекти за промяна Сан Куентин, където щатът прави изтезания, в модел за подготовка на хората за живот на открито - смяна от десетилетния фокус на щата върху наказването.

Амбициозната визия включва проект за срутване на остаряла мебел фабрика на територията на пандиза и да я размени със постройка, напомняща повече на лицей, със студентски съюз и класни стаи. Законодателите дадоха зелена светлина на плана, без да знаят детайлностите му по време на договарянията за бюджет предходната година, и също по този начин се отхвърлиха от всевъзможен формален контрол на процеса на обмисляне.

21-член...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР