САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм обяви

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм обяви
Коментари Харесай

Губернаторът на Калифорния иска да ограничи използването на смартфони в училищата

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм разгласи във вторник, че желае да ограничи потреблението на смарт телефони от учениците по време на образователния ден, базирайки се на рисковете за психологичното здраве на обществените медии.

Съобщението, което беше обявено за първи път от Politico, идва ден откакто генералният хирург на Съединени американски щати Вивек Мърти прикани Конгреса да изисква предупредителни етикети в платформите на обществените медии и тяхното влияние върху младежите. Newsom сподели, че възнамерява да надгради върху закон, който е подписал през 2019 година, който позволява на учебните региони да лимитират или не разрешават потреблението на смарт телефони от възпитаници, до момента в който са в учебно заведение или са под наблюдението на учебен чиновник.

„ Като хирургът Генерал удостовери, че обществените медии вредят на психологичното здраве на нашите младежи “, сподели губернаторът на Демократическата партия в изказване. „ Очаквам с неспокойствие да работя със законодателната власт за ограничение на потреблението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР