САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Демократите в Калифорния се съгласиха да

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Демократите в Калифорния се съгласиха да
Коментари Харесай

Демократите в Калифорния се съгласиха да отложат увеличението на минималната заплата на здравните работници, за да помогнат за балансиране на бюджета

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Демократите в Калифорния се съгласиха да отсрочат нарастването на минималната заплата за към 426 000 здравни служащи, с цел да оказват помощ за балансирането на щатския бюджет.

Споразумението сред губернатора Гавин Нюсъм и законодателните водачи е част от по-мащабен проект за покриване на дефицит от към 46,8 милиарда $ – втора поредна година най-населеният щат на нацията има многомилиардни недостиг в $.

Здравните служащи трябваше да получат покачване на 1 юли, част от проект за последователно увеличение на заплащането им до $25 на час през идващото десетилетие. Сега, в случай че бъдат утвърдени от законодателната власт идната седмица, те биха могли да получат това нарастване на 15 октомври – само че единствено в случай че приходите на Калифорния сред юли и септември са най-малко с 3% по-високи от това, което са пресметнали формалните лица.

Ако това стане Не се случи, нарастването няма да стартира най-късно до 1 януари.

Забавянето резервира мъчно извоювана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР