САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Чернокожи законодатели в Калифорния представиха в

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Чернокожи законодатели в Калифорния представиха в
Коментари Харесай

Законодателите в Калифорния казват, че законопроектите за репарации, които изключват широко разпространените плащания, са отправна точка

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Чернокожи законодатели в Калифорния показаха в сряда пакет от законодателство за репарации, наричайки го насочна точка за възмездие щатското завещание от дискриминация.

Калифорнийската законодателна черна група показа пакета от повече от дузина оферти месеци откакто първата в нацията работна група за репарации изпрати отчет, подготвян две години, до законодатели, препоръчващи по какъв начин страната би трябвало да се извини и да предложи отплата на черните калифорнийци. Пакетът не включва необятно публикувани директни заплащания в брой на чернокожи фамилии.

„ Ние сме очевидци на резултатите от дългогодишната институция на робството и по какъв начин това се отразява на нашите общности “, сподели членът на Демократическата асамблея Майк Гипсън на конференция в Капитолия на щата.

Сега предложенията би трябвало да съберат политическа поддръжка, защото страната е изправена пред голям бюджетен недостиг. Защитниците на репарациите побързаха да разкри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР