САКРАМЕНТО, Калифорния — Лидерът на Сената на Калифорния в петък

...
САКРАМЕНТО, Калифорния — Лидерът на Сената на Калифорния в петък
Коментари Харесай

Лидерът на Сената на Калифорния Тони Аткинс обяви, че ще се кандидатира за губернатор през 2026 г.

САКРАМЕНТО, Калифорния — Лидерът на Сената на Калифорния в петък сподели, че ще се кандидатира за губернатор през 2026 година, влизайки в акция, която е надалеч от съзнанието на гласоподавателите, само че бързо се изпълва с претенденти в щат, който изисква постоянно набиране на средства, с цел да се конкурира на някои от най-скъпите медийни пазари в страната.

Тони Аткинс, демократ от Сан Диего, направи история като единствено третият човек и първата жена, която заема и двете висши длъжности в щатското законодателно заседание — представител на събранието и краткотраен президент на Сената.

Аткинс към момента е в последната роля, само че възнамерява да се оттегли при започване на идващия месец, тъй като навлезе в последната година от мандата си и не може да търси преизбиране заради ограничавания на мандата.

Калифорния, макар прогресивната си известност, в никакъв случай не е имала жена или намерено LGBTQ губернатор. Аткинс, която е лесбийка, може да бъде и двете. Но тя ще би трябвало да се състезава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР