Съжалявам за случката, която ни стана достояние за превишаване на

...
Съжалявам за случката, която ни стана достояние за превишаване на
Коментари Харесай

В кулоарите - Младен Маринов съжали за случката под колоните на МС

" Съжалявам за случката, която ни стана притежание за превишаване на полицейските пълномощия, за потребление на механически мощ и помощни средства. " Това съобщи някогашният вътрешен министър Младен Маринов в коридорите на Народното събрание по отношение на обвиняванията за полицейското принуждение от миналогодишните цивилен митинги.

Маринов съобщи, че като служител на реда и човек не позволява такива дейности и подсети, че като вътрешен министър на 10 юли предходната година разпоредил да бъде осъществена незабавна инспекция. Господин Рашков удостовери това, което аз ви споделям - фрагментите с полицейското принуждение не са укривани, а са конфискувани по съответните ред, приобщени са и са изпратени в прокуратурата, изясни Маринов. Тези фрагменти не са били укривани, увери още един път Маринов, като не отговори на спомагателни журналистически въпроси.

Той настоя в тази ситуация с полицейското принуждение да не изваждат от публичния фокус потърпевшите тежко служители на реда. Нека и те да бъдат също толкоз мощно във вашия фокус, колкото и този случаи, прикани Маринов медиите.

От своя страна Христо Терзийски разяснява, че е удовлетворен, че дружно с сътрудника си Младен Маринов станали обект на медийната офанзива за полицейското принуждение. Ние сме удовлетворени от това нещо. Не може българската полиция да бъде поругавана с политически цели изключително, когато следва началото на предизборна акция, безапелационен бе Терзийски.

Той посочи, че с помощта на нападателната акция против полицията доста водачи на политически сили станали народни представители. Може би има средства и способи от прашката да се прави предизборна акция, сподели Терзийски, който също не отговори на журналистически въпроси.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР