Съжалявам, виновна съм. Искам да бъда при родителите си. Да

...
Съжалявам, виновна съм. Искам да бъда при родителите си. Да
Коментари Харесай

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка

Съжалявам, отговорна съм. Искам да бъда при родителите си. Да продължа образованието си. Това е един урок за мен! С тези думи преди по-малко от месец 21-годишната Габриела Медарова, която пияна и дрогирана потроши 10 коли в комплекс Оазис, омилостиви Апелативния съд в Пловдив. Тя се разплака, даде обещание да върви на психиатър да се поправи и да промени живота си. И съдиите й повярваха.
Оказва се обаче, че въобще не си е научила урока, сълзите й са били крокодилски, а държанието й - изцяло лицемерно. Защото предходната нощ тя е разрушила носа на студентка в пловдивски нощен клуб. Момичето потърси TrafficNews.bg , с цел да опише за преживения призрачен сън.

На 9 май вечерта Катя Андреева чествала 21-вия си рожден ден с другари, като компанията се забавлявала отлично. Вдигали тостове с шампанско, правили си фотоси с балони, танцували.

Малко преди 3 часа рожденичката и нейна другарка отишли до тоалетна. Другото момиче влезнало в една кабинките, а Катя останала извън да я изчака. Вратата на прилежаща кабинка се отворила, от нея излезли момче и момиче, които явно били дружно вътре и последното нещо, което Катя видяла, е една ръка с татуровки, която се насочва към лицето й.
Падайки, чула, че момчето споделя " Ти полудя ли? Защо го направи? ". " Свестих се след секунди - лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми оказват помощ. Момчето ме накара да си държа главата обратно, с цел да спре кръвта ". След минута пристигнали чиновници на защитата, които й помогнали и я поставили да легне. Междувременно охранителите разкрили нападателката, която се оказала скандалната танцьорка Габриела. Те я задържали, до момента в който пристигна полиция.

На място пристигнали кола за спешна помощ и патрул на Второ районно. " Качиха ме в колата за спешна помощ, бях цялата в кръв, не можех да вдишвам. Откараха ме в Хирургиите на " Пещерско шосе ", където лекарите ме прегледаха и направиха стерилизация. След това отидохме във Второ РПУ ", спомня си Катя.
Там към този момент били отведени Габриела, гаджето й Пачо и още двама младежи, които били на тяхното сепаре. " Габриела се опита да излъже, че ме е блъснала, без да желае с вратата. Започна да плаче и да се извинява пред служителите на реда. Но момчето и момичето от тоалетните описаха какво се случило. Аз не познавам Габриела. Никога преди не съм я виждала, нито съм разговаряла с нея. Единствено съм чела за нея в медиите при предходния случай. Няма безусловно никаква причина да ме удря ", описа Андреева пред TrafficNews.bg.

" Не знам какъв е казусът на това момиче, само че тази експанзия, която демонстрира, е рискова както за близките, по този начин и за нея. Когато са служителите на реда са я извеждали от клуба, тя е заплашила приятелката ми, че ще разбие и нейния нос ", споделя момичето. Докато чакали за разпит в районното, гаджето на Габриела - Пачо, се държал нападателно и прекарал пръст през гърлото си, споделя приятелят на Катя - Веселин.
Освен това той и приятелите му ги причакали пред Второ РПУ, само че служителите на реда ги извикали вътре, а в същото време Катя и гаджето й си хванали такси.
" В началото се опасявах и не знаях какво да върша, само че като премислих нещата, взех решение, че това момиче би трябвало да бъде спряно, тъй като някой може да пострада доста по-сериозно. Пуснала съм тъжба, извадила съм здравно, в понеделник ми следва среща с юрист. Ще се боря до дъно " безапелационна е Андреева. Два дни след екшъна тя към момента е в потрес от случилото се, а поради контузията на носа, диша мъчно, поради отоците. " Следващите дни лицето ми ще посинеее и несъмнено няма да мога да отивам на работа, тъй като работя с хора. Благодарна съм на момчетата от защитата на клуба, които незабавно ми сложиха лед, тъй като другояче провалите щяха да са доста по-жестоки " споделя момичето.
Катя е студентка, втори курс, компетентност " Предучилищна педагогика ". Учи и работи по едно и също време, с цел да не бъде в тежест на фамилията си. " Не излизам доста и не съм попадала в сходна обстановка. Със сигурност ще запомня 21-я си рожден ден " споделя тя.
Срещу Габриела има повдигнати три обвинявания, като за едно от тях тя може да получи до 3 години отнемане от независимост. На 15 април към 6 часа сутринта, тя била зад кормилото на джип „ БМB Х-5 “, по улица „ Македония “.
Установено е, че преди да се качи на моторното транспортно средство обвинената използвала алкохол и наркотични субстанции – марихуана. При придвижване по ул. „ Македония “, тя изгубила ръководство върху автомобила и предизвикала вреди на други паркирани 10 коли пред комплекс " Оазис ". След това изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си.
След осъществена инспекция с техническо средство „ Алкотест Дрегер “ било открито съществуване на 1,38 промила алкохол в кръвта й, както и съществуване на използвани наркотични субстанции – марихуана.
Към този миг Габриела не е задържана, въпреки че явно е нарушила гаранцията си. Как ще действат управляващите, ще разберем в понеделник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР