Съжалявам. Уплаших се, че някой друг щеше да я убие

...
Съжалявам. Уплаших се, че някой друг щеше да я убие
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на майка си: Уплаших се, че някой друг ще го направи

Съжалявам. Уплаших се, че някой различен щеше да я убие и без да желая реагирах по този начин. Това изрече 21-годишният студент Стефан С. от Кърджали, който бе арестуван за убийството на личната му майка, написа 24родопи.

Убийството стана рано сутринта на 12 април в жилище на улица „ Средец “ в Кърджали.

Съседи чуват ужасяващите писъци на 52-годишната жена, живееща на шестия етаж. Тя е наръгана с нож в региона на корема, а по-късно умира от раните си в болничното заведение в регионалния град. Арестуван е синът ѝ-21-годишен студент.

Днес той бе докаран в Окръжния съд в Кърджали, където се гледа мярката му за неотклонение. Прокуратурата изиска непрекъснато задържане под стража, а окръжните магистрати почетоха настояването. Стефан С. остава зад решетки.

От 10 до двадесет години затвор може да получи при доказване на виновност кърджалиецът.

Това планува Наказателният кодекс по съответния член, по който е притеглен като обвинен за закононарушението.

Жертвата била дългогодишна учителка. Преподавала в професионална гимназия в Кърджали.

Задържаният за убийството е нямал престъпни прояви. В полицията пък не са постъпвали сигнали и няма данни за фамилни кавги, оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Много срамежлив, без обществени контакти, другари, задържал се доста време в дома си. Така разказват арестувания за убийството познати на фамилията.

„ Живейте с вяра, а не със боязън - фамилията е постоянно с теб! “ - това пък е един от последните постове на младия мъж в профила му във фейсбук.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР