Съжалявам. Не съм искал да стане така. Извинявам се на

...
Съжалявам. Не съм искал да стане така. Извинявам се на
Коментари Харесай

Димитър с Поршето, блъснал колата на французина със 195 км/ч, остава в ареста постоянно

Съжалявам. Не съм желал да стане по този начин. Извинявам се на фамилията ми, проплака в съда виновният

Бизнесменът Димитър Любенов, който в неделя сутринта се заби със 195 км/ч в различен автомобил на околовръсното шосе в София и умъртви на място френски жител, получи най-тежката мярка за неотклонение – задържане под стража. Това постанови Софийският градски съд, само че решението не е дефинитивно и предстои на обжалване.

В правосъдната зала стана ясно, че съгласно направените експертизи в кръвта на Любенов са открити 1,73 промила алкохол, което значи, че е седнал зад кормилото, откакто е изпил над 300 грама концентрат. Освен това е бил насмъркан и с кокаин. Това е задоволително съображение обвиняването към него да бъде преквалифицирано в по-тежко.

След този „ коктейл “ е фучал с близо 200 км/ч в сектор, където оптималната скорост е едвам 80 км/ч.

Това не му е за първи път, той има издадени от КАТ има 29 фиша за нарушавания за Закона за придвижване по пътищата.

Съдебният състав одобри, че в случай че е на независимост, Любенов може да извърши друго закононарушение.  

" Съжалявам. Не съм желал да стане по този начин. Извинявам се на фамилията ми. Това ми е за първи път ", сподели Димитър Любенов при влизане в съда пред медиите.

В правосъдната зала той се разплака и съобщи, че след злополуката се е опитал да помогне на потърпевшите, само че не е съумял.

Според думи на очевидци, в минутите след злополуката той се държал надменно и повтарял: „ А бе какво сте го зажалили този французин, вие българи ли сте “?

Загиналият пътувал към летището, когато бил блъснат от пияния и надрусан Любенов. Предният ден той чествал рожден ден на сина си, който е женен за българка и живее в Банско.

Любенов има бизнес с изхърляне на строителни боклуци и поддържане на септични ями. Гъзарското Порше Панамера купил на лизинг.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР