Съжалявам и искам да се извиня на всички в бранша,

...
Съжалявам и искам да се извиня на всички в бранша,
Коментари Харесай

Проговори хотелиерът от карате екшъна с израелките в Слънчев бряг

Съжалявам и желая да се извиня на всички в сектора, само че страстта надви над професионализма. Жена на рецепцията беше наплюта с храчка от тези туристки. Те предизвикваха по всевъзможен метод това да се случи. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия хотелиерът от Слънчев бряг Иван Тодоров, който стана прочут с клип, в който демонстрира експанзия към израелски туристки.

По думите му обстановката напълно е изкарана отвън подтекста на случилото се на 5 юли.

Около 11 часа гостите са пристигнали, пристигнали са на рецепцията и са попитали дали могат да сеа настанят. Отговорили са им, че могат да се настанят в 14 часа, когато се освобождават стаите. Колегите са удостоверили резервацията и общително са им обяснили да изчакат, взели са на предпазване багажа им, до момента в който бъдат настанени. След това са почнали да разиграват голяма драма, поръчвали са питиета отказвали са ди ги платят, обиждали са чиновници на хотела, описа Тодоров.

След към час големи кавги ме извикаха. Помолих ги да изкачат, а трите дами се нахвърлиха от горната страна ми. В първия миг не се стигна до борба. Помолих сътрудниците да се обадят на 112. Около половин час нямаше никаква реакция. Не пристигна никой, уточни хотелиерът.

Той означи, че израелските туристки в декларация са написали на родния си език, че повече няма да буйстват и да основават проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР