Съжалявам единствено, че Реформаторският блок не е в парламента. Иначе

...
Съжалявам единствено, че Реформаторският блок не е в парламента. Иначе
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Скандалите пречат на управляващите да извършват реални реформи

Съжалявам само, че Реформаторският блок не е в Народното събрание. Иначе решението на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила да подаде оставка беше вярно. Един от най-големите легенди е, че ГЕРБ имат изгода от слаба десница.

Това съобщи в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия политическият анализатор Георги Харизанов. Той разяснява изтеклата една година от последните парламентарни избори. "БСП позволиха феноменални неточности в предизборната акция за парламентарните избори. Говоря за думите на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, че демокрацията ни е лишила доста, шегичките за Държавна сигурност на Крум Зарков. Явно хората се ужасиха, че тези хора могат да ги ръководят. Скандалите в тази една година лишават и изсмукват публичните сили на ГЕРБ, а това пречи на ръководещите да правят действителни промени. В момента се усеща една лиспа на надзор при взимането на управнически решения на приблизително и по-ниско равнище ", заключи той.

Заедно с него посетител беше и социологът Кольо Колев. "Има голяма разлика сред президентските избори и парламентарните. Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила взе близо 2 млн. гласа, а след това Българска социалистическа партия не съумя да вземе даже милион. Радев съумя да притегли гласоподаватели, които обичайно не гласоподават. Румен Радев не може да се припознава с Българска социалистическа партия. Не президентските избори се гласоподава срещу попадането на всички яйца в една кошница. Хората не желаят цялата власт да е в едни ръце. ГЕРБ позволиха голяма неточност на президентските избори. На тях се гласоподава символно, за персона. На парламентарните избори се гласоподава за ръководство. Хората очевидно са решили, че Българска социалистическа партия нямат потенциал да ръководят. Много хора се уплашиха, че Българска социалистическа партия няма да могат ръководят устойчиво. Пак ще повторя, че сред двата типа избори има големи разлики ", разгласи Колев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР