Съжалявам, че не приехме закона за независимостта на главния прокурор,

...
Съжалявам, че не приехме закона за независимостта на главния прокурор,
Коментари Харесай

Борисов: Този път ще стана депутат! Но както върви, пак няма да има правителство

Съжалявам, че не приехме закона за независимостта на основния прокурор, направен от Зарков

Съжалявам, че не приехме закона за независимостта на основния прокурор, направен от Крум Зарков. Нашите евроатлантически сътрудници го чакат. Радо Чолаков ме залъгваше, че е противоконституционен. Не може основния прокурор да бъде самостоятелен, не може да бъде незаместим, в случай че е направил закононарушение. Но да сменим Гешев с Рашков, няма да приема. Прокуратурата пази сега Кирил Петков и Асен Василев.  В първия ден на новия парламент Крум Зарков да го внесе, ще го приемем

Аз знаех за листата " Магнитски " много преди да излезе. Бях няколко дни в американското посолство. Два пъти се видях и Джим О' Брайън. С метода, по който вървим през днешния ден, няма да има държавно управление. Този път ще стана народен представител! ", Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

Две години Асен Василев помпаше инфлацията и ние загубихме шанса за Еврозоната. Днешният ден ни дава две вести. Не се оправят с границите. Преди две години България беше посочена за образец в оправянето с незаконната миграция. Протестът стартира, когато България бе призната в Европейския банков съюз. Говоря единствено обстоятелства. Под мое управление ние изпълнихме всички механически критерии и ни се отвори вратата към еврозоната. Затова се споделя " чакалня ", акцентира  Борисов.

Той разяснява новината за откритите към 40 мигранти край Лукорско и конференцията на финансовия министър за отлагането на влизането на България в еврозоната.

Горанов си подаде оставката, не е бил в листите на ГЕРБ, разяснява Борисов описът " Магнитски ".

Защо две години, до момента в който ГЕРБ беше в изолираност, те не си одобриха законите, попита риторично Борисов. Той имаше поради това, че отлагането за еврозоната е поради неприети 4 законопроекта.

" Аз съм набожен човек в Господ, той през днешния ден все едно, че ми дава опция да оборвам всички неистини. Депутатите на Политическа партия и Демократична България бойкотираха комисията за пране на пари. Кое е по-важното? Две години не откриха време да трансформират тези закони. Останаха два дни и хвърлиха виновността върху ГЕРБ. Това са хора, които приказват лъжи. Няма да го понасям! Асен Василев две години помпаше инфлацията! Той работеше целеустремено да не влезем в еврозоната, всичко останало са приказки “, съобщи Бойко Борисов в студиото на БТВ.

" С него цялостен живот сме съперници, не врагове, а съперници - и в спорта, и в живота. Той беше най-хубавата барета! Като барета задържа най-големия терорист в Европа, той се хвърли върху него, оня ходеше с граната в джоба с изваден шплент “, разяснява той и предприемача Алексей Петров.

" Как по този начин ви написаха да ме питате, а тях не ги питате? Асен Василев през вчерашния ден беше тук “, обърна се той към водещата Цветанка Ризова. Тя отговори, че в цялата й журналистическа кариера, никой не й бил писал въпросите.

" Говорихме ли предходната година за левчето? Какви ограничения се взеха? “, напомни той за предизвестието на ГЕРБ за надутите цени на горивата.

" Контра въпрос - за две години трансформираха ли закона за хазарта? Защо не е изменен? Последната смяна беше през 2013 година “, обърна внимание водачът на ГЕРБ.

" Защо все към нас питате? От деня, в който " Промяната “ си отиде, бензинът и нафтата паднаха ли с един лев? На всяка бензионстанция може да го видите “, продължи Борисов по тематиката за цените на горивата.

" Кирил, Асен и Христо Иванов ни надиграха. Чолаков ми сподели, че има нарушаване на Конституцията. Ще го подкрепим! Видно е, че Европа и Америка го желаят този закон. Ние ще го подкрепим, а след това Конституционния съд да се произнася “, разяснява той и неприетия законопроект на Крум Зарков в Народното събрание за ограничение пълномощията на основния прокурор.

" Ако се смени Гешев с Рашков, извинете - такова нещо няма да подкрепим! ", зарече се Бойко Борисов.

" Прокуратурата сега брани Кирил и Асен с несъответстващите си дейности към тях. Разработки има ли по какъв начин такива милиарди отидоха към " Лукойл “, по какъв начин газ, който коства 100 лева, го платихме 130 лева? Толкова работа имат, сега не си я правят. Не е значимо дали е Гешев, Рашков, Татарчев, би трябвало да има законов метод, не приказвам за Гешев, в случай че наруши закона, да има орган, който да го проверява. Кой проверява беззаконието на Рашков против нас? Идват, обръщат къщата, не намират нищо, служителите на реда споделят, че би трябвало да ни изкарат, с цел да ни снимат “, съобщи Борисов за въпроса за правосъдната промяна.

" Аз знаех за " Магнитски “ преди този момент. За пет дни - три пъти! “, призна си Борисов, че три пъти през последните седмици, е бил в американското посолство. Той сподели още и, че два пъти се е срещал с дипломат Джим О`Браян.

" Колегите от Демократична България знаят, че одобри ли се бюджетът на Асен Василев, еврозоната отива, помпа се инфлацията “, вби Борисов чеп сред обединението на Политическа партия и Демократична България.

 

Очаквайте детайлности!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР