Съграждани на Братя Галеви издадоха, че двамата дупнишки главатари са

...
Съграждани на Братя Галеви издадоха, че двамата дупнишки главатари са
Коментари Харесай

Местните са сигурни: И Пламен Галев си е в България - живее си царски при бащата на гаджето

Съграждани на Братя Галеви издадоха, че двамата дупнишки главатари са се върнали у нас още преди година.

Пламен Галев и Ангел Христов са си пристигнали с непозната идентичност и се крият в родния си град. Според източник на " Уикенд "  Пламен също е в България сега. Той се укрива в сграда в двора на къщата на тъст си Тома, бащата на любовницата му Юлиана в квартал " Горна махала ”.

Припомняме, че Пламен Галев и Ангел Христов духнаха единствено ден преди да влязат в пандиза, откакто получиха ефикасна присъда за образуване на незаконна група. Първоначално се твърдеше, че са се укрили в ЮАР – страната, където доста българи от сенчестия бизнес са намерили заслон, спокойни, че България няма с тази страна контракт за правосъдно съдействие.

Впоследствие " живееха ” в Дубай, Прага, Южна Америка и Англия, само че в действителност се оказва, че може и да не са напуснали страната ни, а да са се криели към Дупница.

Мафиотът живее прикрит в дома на бащата на любовницата си – Юлияна Бельовска, твърди източник на изданието. Самата тя живее в жк " Бистрица ” в апартамент над жилището на родителите си.



Юлиана със сестра си Вероника (вляво)

Съседите декларират, че дограмата не е елементарна, а стъклата са бронирани. Входът е в внезапен контрастност със прилежащите – отремонтиран, пребоядисан, първокласен, с обособена караулка на дежурен пост, който непрекъснато следи за сигурността на брюнетката и фамилията й.

" Юлето обича да си поспива до 10–11 часа, по-късно пали колата, минава на обиколка из центъра и отпрашва към бащината къща, където се крие обичаният й. Стои не повече от няколко часа, след това още веднъж се прибира към жилището си и вечер може да повтори обиколката ”, разказаха съседи на Бельовска.

Припомняме, че смуглата хубавица роди щерка Мария от ексбаретата Пламен Галев. Момиченцето се роди преди 12 години и половина, малко откакто баща му и най-хубавият му другар Ангел Христов бяха оповестени за търсене от Интерпол.

Двамата са в неопределеност от май 2012 година, като преди към две седмици се разбра, че Геле е у нас и е умрял в дома си в село Ресилово. Братя Галеви избягаха незабавно откакто на 3 май същата година Върховният касационен съд удостовери дефинитивно ефикасните им присъди. Те трябваше да влязат в пандиза поради управление на проведена незаконна група за рекет и изнудване.

Пламен бе наказан на 5 години отнемане от независимост, а Ангел – на 4. През юни 2012 година Интерпол публично разгласи за търсене дупнишките предприемачи, които изчезнаха навреме, откакто чуха присъдите си.

Според слуховете в Дупница последната година са си живеели добре в града, като не са излизали на разходка по улиците. Пламен и сега се крие в парцела на тъст си. Къщата в никакъв случай не е проверявана от полицията и ексбаретите въобще не са търсели там.

" Неслучайно любовницата му остана да живее в Дупница, а не отпраши към столицата или някъде из Европа. Тя непрекъснато кръстосва из града дружно с щерка си Мария. Редовно вървят в " Горна махала ”, където детето се вижда с баща си ”, разясниха дупничани.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР