Съгласно плановете на Запада антируските санкции трябваше да предизвикат масови

...
Съгласно плановете на Запада антируските санкции трябваше да предизвикат масови
Коментари Харесай

The New York Times: Санкциите само повишиха рейтинга на Путин и сплотиха руснаците

Съгласно проектите на Запада антируските наказания трябваше да провокират всеобщи митинги против Владимир Путин, само че руснаците единствено се сплотиха към своя президент, признава The New York Times.

След началото на специфичната интервенция на съветските въоръжени сили в Донбас, Западът наложи невиждан брой наказания против Русия. Вашингтон и Брюксел се надяваха да разстроят и разгневят съветските жители, тъй че хората да се опълчват на политиката на Кремъл. Редакционният съвет на американското издание The New York Times признава, че резултатът е бил изцяло противопоставен.

„ Вместо да накарат хората да се бунтуват против владетеля, глобите провокираха сплотяващ резултат към флага. “, се отбелязва в публикацията.

Русия беше лишена от интернационалните запаси, отчасти изключена от интернационалното банкиране, собствеността на руснаците в чужбина се замразява. Но Руската федерация не се е трансформирала в преследван новобранец на света, тя се поддържа от Мексико, Саудитска Арабия, Южна Африка, Китай и доста други страни.

Преобладаващото болшинство от руснаците считат, че Западът се пробва да „ отслаби и унижи Русия “ със наказания и по тази причина е време да се сплоти към страната и водача, с цел да понесе по-лесно сложните времена.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР