Съгласно Конституцията отговорност за служебното правителство носи парламента. Ние можем

...
Съгласно Конституцията отговорност за служебното правителство носи парламента. Ние можем
Коментари Харесай

Пеевски призова президента веднага да подпише указа за външния министър

Съгласно Конституцията отговорност за служебното държавно управление носи Народното събрание. Ние можем да оказва цялостен надзор над него. Това съобщи съпредседателят на в коридорите на Народното събрание.

Относно промяната на министри, той разяснява: Така е решил службеният министър председател. Това е извънредно негово право

Не може България да седи без външен министър. Президентът би трябвало незабавно да подпише указа. Не разбирам забавянето. Ние на процедура нямаме външен министър. Щом министър председателят е решил, значи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, би трябвало да бъде външен министър. Съставът на зам.-министрите също не е запълнен, уточни Пеевски. 

Пеевски уточни, че в никакъв случай не се е срещал със земеделския министър Кирил Вътев в никакъв случай не е заставал зад кандидатурата му.

На въпрос на кое място ще бъде след предварителните избори, Пеевски отговор: Кой на кое място е ще решат хората. Ние не може да предопределяме избора на хората. 

Той бе безапелационен, че не съжалява за измененията в Конституцията. " Всичко, което сме дали своят вот, сме го създали дружно. Колегите да не се отхвърлят от тези 9 месеца. Направихме хубави неща. Те не би трябвало да се срамят от това. В изискванията на акция да се отхвърлят. Утре да не вземат да седят в някои скутове ", сподели още Пеевски

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР