Съгласно действащия Общ устройствен план на град Плевен и по-конкретно

...
Съгласно действащия Общ устройствен план на град Плевен и по-конкретно
Коментари Харесай

Управителят на област Плевен предприе инициатива, насоченa към подобряване на движението в района между Втора клинична база и ж.к. „Сторгозия”

Съгласно настоящия Общ организационен проект на град Плевен и по-конкретно тази негова част, представяща графично комуникационно-транспортната скица, са заложени ограничения за възстановяване организацията на придвижване и облекчение на трафика, преминаващ през кръговото кръстовище на бул. „ Дойран “, ул. „ Г. М. Димитров “, ул. „ Лозенка “ и други, изразяващи се в създаване на две пътни артерии от III-ти клас и на улица от IV-ти клас, като самобитен западен обход на ж.к. „ Сторгозия “.

С оглед интензивното социално-икономическо развиване на западната част на града и произлизащия от това повишен всекидневен авто трафик в този регион, значимо да се откри на какъв стадий са предвижданията и наличността на планова документи и да се ускорят дейностите по тяхното доокомплектоване за следните детайли на цитираната нагоре информационно транспортна скица:

1. Пътна артерия от III-ти клас (проект) с начало бул. „ Сторгозия “, заобикаляща западно ж.к. „ Сторгозия “ и завършваща при пресичането с ул. „ Ал. Стамболийски “, и по-конкретно от северната страна на някогашната Школа за запасни офицери.

2. Улица от IV-ти клас (проект) с начало бул. „ Сторгозия “, заобикаляща съвсем по границите на регулацията западно ж.к. „ Сторгозия “ до пресичането с ул. „ Г. М. Димитров “ и завършваща при пресичането с ул. „ Генерал Владимир Вазов “.

В умозаключение, с оглед възстановяване транспортната обезпеченост и качеството на живот на жителите на тези квартали, както и на посетителите на нашия град, регионалният шеф показва своята подготвеност за оказване на поддръжка и подпомагане за реализацията на тези планове.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР