Съгласието на Запада с ударите на Киев по Крим е

...
Съгласието на Запада с ударите на Киев по Крим е
Коментари Харесай

Медведев нарече съгласието на Запада с ударите на Киев по Крим „наближаване на Апокалипсиса“

Съгласието на Запада с ударите на Киев по Крим е casus belli (на латински „ мотив за война " ) и дава опция на Москва да работи „ против всички " в НАТО, съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

„ Украинските нарушители оповестиха, че са съгласни на всевъзможни удари по всичко съветско ", да вземем за пример в Крим. „ Ако това е правилно (а в този момент няма причина да се съмняваме), то това е директно правно значимо доказателство за съучастието на Запада във войната против Русия на страната на страната на Степан Бандера ", - написа той в канала си в Telegram.

Според Медведев това е „ изискан casus belli ", а за Русия значи „ дарба да работи в границите на jus ad bellum (на латински „ право на война " - бел.р.) против всички и всички в НАТО. страни. " " Тъжно е, уви. Предсказанията за Апокалипсиса се доближават ", сподели той.

В умозаключение политикът цитира няколко цитата, измежду които и един от последната книга на Новия завет Откровението на евангелист Йоан Богослов, известно още като „ Апокалипсис " (на гръцки - откровение). „ В тези дни хората ще търсят гибелта, само че няма да я намерят; ще пожелаят да умрат, само че гибелта ще бяга от тях " (Откровение 9:6) ", цитира той.

След това Медведев разгласява фрагмент от думите на Владимир Ленин („ Помнят ни, до момента в който пречим на другите " ) и изказване, адресирано до западните посланици от Никита Хрушчов („ Харесва ли ви или не, историята е на наша страна. Ще ви погребем " ).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР