Съгласен съм само отчасти с изказванията относно решението за поръчката

...
Съгласен съм само отчасти с изказванията относно решението за поръчката
Коментари Харесай

Герджиков откровено за Радев, изтребителите и оградата по границата

" Съгласен съм единствено частично с изявленията по отношение на решението за поръчката за изтребителите. Нека да се ревизира, нямам срещу такива инспекции, комисията е назначена от предходния кабинет. Спазвайки пътната карта се посъветвахме с президента Радев като движимост в тази материя. Дали се постанова да се вземе решение - той удостовери, че би трябвало да побързаме с решението, тъй като гоним периоди ". Това сподели някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Решението беше единомислещо признато ", добави той и добави: " Експертите са назначени от предходния кабинет. Ще се изненадам, в случай че се открият пропуски в решението. Няма проблем настоящето държавно управление да договаря и с останалите класирани участници в предлагането. Има геополитика във взимането на решение за покупка ".

Запитан за разногласията за положението на оградата, Герджиков съобщи, че по време на ръководството на служебния кабинет са получени сигнали за проблеми с оградата и са разпоредени инспекции, само че не са били открити никакви съществени нарушавания.

" Не е хубаво в едно демократична общество да има кавги, само че те са факт ", сподели Герджиков.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР