Съгласен съм с президента Володомир Зеленски, който заяви: Ако днес

...
Съгласен съм с президента Володомир Зеленски, който заяви: Ако днес
Коментари Харесай

Полският президент заяви подкрепа за Зеленски на срещата на Б-9 във Варшава

Съгласен съм с президента Володомир Зеленски, който съобщи: „ Ако през днешния ден на мен не помогнете, на следващия ден до вашите порти ще почука войната “. Това съобщи президентът на Полша Анджей Дуда, като прикани за поддръжка и взаимност с Украйна и за съответни дейности против „ бруталната офанзива “ на Русия, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1014
Дуда откри днешната среща на високо ниво във формат Б-9, която се организира във Варшава. В нея вземат участие президентите на страните от източния фланг на НАТО и членки на Европейския съюз - България, Полша, Румъния, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Чехия и Словакия. За срещата в полската столица е и президентът Румен Радев.

Полският държавен глава благодари, че ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен се е съгласила също да участва на срещата, с цел да покажат страните единение в „ напълно новата действителност “. Вчера над Европа се завърнаха демоните на войната, невиждани от 1945 година, уточни Дуда. Той сподели, че виновната страна за случилото се в Украйна е „ Путинова Русия “.

След края на диалозите сред водачите на деветте страни, стартира и виртуална среща на НАТО. Очакванията са тя да продължи няколко часа, с цел да се разиска обстановката в Украйна и да се излезе с позиция по рецесията. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1014  Русия се пробва да ни заплашва ли…? А, помните ли военачалник Колев – най-хубавият врач на заболели съветски имперски упоритости? Русия се пробва да ни заплашва ли…? А, помните ли военачалник Колев – най-хубавият врач на заболели съветски имперски упоритости?  Знакови здания у нас ще бъдат осветени в цветовете на украинското знаме Знакови здания у нас ще бъдат осветени в цветовете на украинското знаме  Путин прикани за боен прелом в Украйна Путин прикани за боен прелом в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР