Съгласен съм с Христо Иванов, че трябва да има правителство“,

...
Съгласен съм с Христо Иванов, че трябва да има правителство“,
Коментари Харесай

Борисов: Нека се обяви кабинет с премиер Христо Иванов



„ Съгласен съм с Христо Иванов, че би трябвало да има държавно управление “, сподели през днешния ден водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов от централата на партията. Той предложи Иванов да „ застане начело “ с третия мандат, да се издигне за министър председател и да събере водачите на всички партии.

„ Застани начело с третия мандат, събери водачите на всички партии! “, сподели Борисов.

„ Нека се разгласи кабинет с министър председател Христо Иванов, да ни предложения на диалози и да каже изискванията на всичко, което приказва, по какъв начин може да се случи. Нека да подпишем нов публичен контракт “, предлага Борисов, или най-малко твърди, че предлага.

По-рано през днешния ден Христо Иванов разяснява, че „ с цел да има устойчиво излизане от политическата рецесия в България, би трябвало да има някакво договаряне сред „ Продължаваме промяната “ и ГЕРБ “.

„ ГЕРБ сме узрели. Поздравявам Нинова, която желае да предложения водачите на партиите на диалог. Разбира се, че по този начин би трябвало да се постъпи. Начинът да слагате медиатори и неутрални лица не е сериозен и на никое място не се прави по този начин. Не е редно през медиатори да се договаряме, огромните решения се взимат на лидерско равнище “, счита Борисов.

Припомняме, че неведнъж „ Продължаваме промяната “ каниха персонално Борисов на диалог, с цел да обсъдят опциите пред страната, в това число към сложния избор на ръководител на Народното събрание. Лидерът на ГЕРБ обаче отхвърли.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР