Съгласен съм, че нощният труд в момента е ниско заплатен,

...
Съгласен съм, че нощният труд в момента е ниско заплатен,
Коментари Харесай

Маринов: Заплащането на нощния труд на полицаите може да стане по-високо от следващата бюджетна година

Съгласен съм, че нощният труд сега е ниско обезщетен, само че въпросът опира и до благоприятни условия. Има воля, само че всичко е въпрос и на бюджетни средства. Ще се боря за нарастване на заплащането на нощния труд на чиновниците, само че това може да се случи по време на идната бюджетна година.Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов пред публицисти след проява при реагиране на изключителна обстановка в изискванията на стихия, съобщи,,Канал3 ".

По отношение на изключителния труд министър Маринов посочи, че по този въпрос има образувани работни групи, които търсят решение.

" Координацията е извънредно значима. Стараем се да поддържаме доста добра съгласуваност, а равнището за реакция при изключителни обстановки е сведено до допустимо най-ниското време ", увери вътрешният министър и добави, че образованието на популацията при спешни повреди и бедствия също съставлява значителен детайл от подготовката при възможни бедствия.

Така в петък, когато Министерство на вътрешните работи празнува 140-годишнина, Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи /СФСМВР/ провежда 20-ия си народен митинг, в който ще се включат и чиновниците от пандизите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР