Съгласен съм, че не може да има правителство на всяка

...
Съгласен съм, че не може да има правителство на всяка
Коментари Харесай

Радев към ПП: Съгласен съм, че не трябва да има кабинет на всяка цена, но искам диалог

Съгласен съм, че не може да има държавно управление непременно, рожба на подмолни сделки, само че в това време ще държа да има градивен, открит и ефикасен разговор. Това сподели президентът Румен Радев на представителите на „ “ при започване на консултациите.

„ Българите ви отредиха виновна роля в 48-ото Народно заседание. Отново не заложиха единствено на една политическа мощ. Това очевидно е знак към всички партии, че е необходим разговор.

В отговор  от „ “ беше безапелационен, че партията няма да поддържа държавно управление с мандат на -СДС, само че са подготвени да беседват по основни политики.

„ Вторият мандат ще пристигна при вас. Ако сформирате държавно управление, по какъв метод ще методите, с цел да имаме в действителност промени в правосъдната промяна “, поинтересува се Радев и напомни на Политическа партия, че ги е предизвестил, че „ статуквото ще търси реванш “.
„ Започна реванш на статуквото, на който освен правосъдната система, само че и службите за сигурност не противодействаха съответно. Ако се стигне до там Политическа партия да има втори мандат и да го осъществя, макар, че народът ни отреди мястото на съпротива, ще би трябвало да се създадат редица промени, освен в правосъдната власт, само че и в цялата система за сигурност на страната, с цел да има съответно противопоставяне на всички опити “, каза  от Политическа партия.   „ Вторият мандат, в случай че пристигна при нас, всичко ще бъде направено транспарантно пред очите на всички български жители. Никога не сме бягали от отговорност, само че в действителност чакаме от първия мандатоносител огромната отговорност да успее да направи това, което ние успяхме да създадем предишния път “, допълни .
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР