САГИНАУ, Мичиган (AP) — Родителите на Хърли Коулман-младши бяха привлечени

...
САГИНАУ, Мичиган (AP) — Родителите на Хърли Коулман-младши бяха привлечени
Коментари Харесай

Байдън се отправя към окръг Мичиган, като се очертава като най-добрият лидер в суинг щата

САГИНАУ, Мичиган (AP) — Родителите на Хърли Коулман-младши бяха привлечени в Мичиган от юга от обещанието за работни места за междинната класа в процъфтяващата автомобилна промишленост, история на генезис, споделяна от доста афроамерикански фамилии в Сагино.

Масовите уволнения, почнали в края на 20 век, форсираха трагичен спад в популацията и стопанската система на Сагино, съпроводен от внезапно повишаване на политическите разтърсвания в границите на града и в региона към него. Тези безредици доближиха своя връх през 2016 година, отразявайки наклонността, провокирана от икономическия стрес в доста градове на Rust Belt, когато регионът гласоподава за републиканци за първи път от десетилетия и оказа помощ на Доналд Тръмп да завоюва щата.

„ Имаше безредици в толкоз доста ъгли, по толкоз доста способи и просто се случи, че имате претендент, който е задоволително експлозивен, с цел да може да се включи в тези безредици “, сподели Коулман. „ Има доста хора, които към момента изпитват това безпокойствие, само че в този момент обръщат вниман...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР