SageMaker e новата платформа на Amazon Web Services (AWS), която

...
SageMaker e новата платформа на Amazon Web Services (AWS), която
Коментари Харесай

Amazon Web Services евангелистът Жулиен Симон представя у нас нова плаформа за машинно обучение

SageMaker e новата платформа на Amazon Web Services (AWS), която дава опция за бързо и налично за потребителите основаване, образование и инсталиране на модели за машинно образование.

Платформата показва Жулиен Симон, AWS софтуерен евангелист, по време на единадесетата среща на AWS User Group България, подкрепена от HeleCloud.

„ Обменът на познания, опит и достижения е доста значим за развиването на всички експерти. HeleCloud поддържа в дълготраен проект срещите на AWS User Group България, като по време на предните две нашите специалисти споделиха на практика опит и описаха за нетрадиционни софтуерни решения на сътрудниците си, работещи върху AWS. За нас в HeleCloud е доста значимо шерването на на практика опит. Щастливи сме, че работим дружно с AWS User Group България за развиването на експертите по облачни технологии у нас и шерването на познания, което е и причина за доста по-широко развиване на тази професионална общественост в България ”, сподели Добромир Тодоров, изпълнителен шеф на HeleCloud.

Жулиен Симон е притежател на всичките седем AWS документа. Той показва по какъв начин се основават, образоват и употребяват модели, основани на разграничи мрежови архитектури.

“Създадохме AWS User Group с концепцията да изградим неофициална общественост за шерване на забавно и потребно наличие, обвързвано с платформата на Amazon Web Services, облачните технологии и DevOps. Приветстваме всеки, които има предпочитание да показа опит и потребни препоръки, да се включи в срещите ни освен като посетител, само че и като презентатор. Радвам се, че този месец дружно с сътрудниците от HeleCloud посрещаме Жулиен Симон, тъй като шерването на познания е доста ценнo за всички нас. ”, означи Ивайло Братоев, уредник на AWS User Group България.

AWS User Group България е общественост, която сплотява всички, които се интересуват от Амазон Уеб Сървисис, облачните технологии и DevOps. Групата има за цел да показва потребно и забавно наличие на тематики, свързани с AWS, и да предизвиква неофициалните полемики и диалози.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР