Сагата в скандалния стол №2 във Враца, в който служителки

...
Сагата в скандалния стол №2 във Враца, в който служителки
Коментари Харесай

След публикация в BulNews! Следват дисциплинарни наказания в скандалния стол №2 във Враца

Сагата в скандалния стол №2 във Враца, в който служителки настояват, че са били заключени от шефката си, продължава. Вчера мнение по скандалния случай, за който само BulNews.bg писа, изрече зам.-кметът Мария Попова по време на постоянното съвещание на общинския съвет. Тя публично отговори какво е открила инспекцията на комисия от общината и какви дейности ще се подхващат за нарушаванията.
Оказва се, че в стола в действителност са били открити злоупотреби. Комисията е направила инспекция на 7-ми март, от която излиза наяве, че „ допускането на посочените нарушавания демонстрира занижен надзор от страна на шефа, домакина и работещите в стола, липса на организация и съгласуваност на работата на чиновниците, основават се предпоставки за злоупотреби със служебно състояние, а качеството на предоставяната услуга е влошено “.
Въз основа на тези изводи комисията предложила на общината да бъде потърсена дисциплинарна отговорност и на чиновниците в общинско дружество „ Социални действия “ за несъблюдение на трудовите им отговорности.
Припомняме, че сред четири от дамите, работещи в стола и шефката Невелина Димитрова безусловно прехвърчаха искри в продължение на близо месец. Готвачките я упрекваха, че шефката ги заключвала в стола, правила е разнообразни злоупотреби, била е в спор на ползи, също така употребила продуктите и инвентара в стола. Отговорът на Димитрова не закъсня и тя без време укори служителките си в кражба и други нарушавания. Атаките сред страните се разгорещиха дотам, че готвачките бяха преразпределени в други столове в града, до момента в който се успокоят пристрастеностите.
Вчера обаче стана ясно, че нередности в стола в действителност е имало и в този момент шефката ще понесе следствията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР