Сагата с твърденията на халфа на Ювентус - Пол Погба,

...
Сагата с твърденията на халфа на Ювентус - Пол Погба,
Коментари Харесай

Разкриха подпобности от второто явяване на Пол Погба пред властите

Сагата с изказванията на халфа на Ювентус - Пол Погба, че е бил изнудван от негови познати от детството, в това число и от брат му Матиас, продължава да бъде настояща.

" Франс инфо " разкри подпобности от второто явяване на Пол Погба пред полицейските управляващи. Там той е отрекъл изказванията на брат си, че е наел шаман, който да направи черна магия на Килиан Мбапе. Неговата версия е, че въпросният човек е градски старейшина, с който се е свързал по отношение на благотворителна самодейност, обвързвана с деца в Африка.

Освен това Погба е защитил Матиас пред управляващите, заявявайки, че съгласно него брат му не взе участие по своя воля в изнудването, а е бил заставен принудително да се включи във въпросната скица.

Пол е посочил пред полицията и известие от брат си, получено след прехвърлянето му в Ювентус, в което написа: " Ще се сетиш ли за нас, откакто получи бонус при подписването ". Погба е съобщи, че се е наложило на два пъти да си сменя телефониня номер след началото на заканите, които са включвали и навлизане на непознати лица в къщата на майка му през юли.
 Братът на Пол Погба го упрекна, че е желал да направи магия на Килиан Мбапе
Братът на Пол Погба го упрекна, че е желал да направи магия на Килиан Мбапе

Скандалът към френската звезда не стихва

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР