Сагата с носа на Камелия продължава с нова сила. Причината

...
Сагата с носа на Камелия продължава с нова сила. Причината
Коментари Харесай

Сравниха носа на Камелия с този на известен футболист

Сагата с носа на Камелия продължава с нова мощ. Причината – русокоската подхрани вълната от мнения със свои фрагменти, за които театралничи отстрани преди и след интервенцията. Публикацията на Камелия във фейсбук бе съпроводена и от коментара й: „ Три месеца преди и три месеца след промяната”. След цветчетата и сърчицата на изпълнителката на „ Твоето име”, реакциите бяха над 9000. Над 2500 фенове пък се юрнаха да разискват смяната във визията й.

С поста си Камелия даде сбит отговор на въпроса по кое време си е направила интервенцията. По елементарни сметки излиза, че това се е случило през януари, по всяка възможност малко след рождения й ден. Камелия чества 50-тия си празник на 10 януари, тъй че ринопластиката очевидно е измежду подаръците, които е направила за празника си. От цветчетата и сърчицата към поста й не остава подозрение, че певицата е удовлетворена от резултата, на инат на разнопосочните мнения на фенове, твърди Уикенд.

Повечето не престават да питат за какво се е решила на тази смяна, откакто постоянно е била секссимвол и дори модел за подражателство както с постоянно изрядния си външен тип, фигура и сексапил, по този начин и с държание, дикция и мисъл. Има и почитатели, несъмнено, които поддържат звездата.

„ И носа на Златан Ибрахимович да имаш, отново ще си топ”, написа един от правилните почитатели на Камелия.



Други пък заложиха на обосновка. Любопитна детайлност е, че една такава притегли вниманието на Камелия. Това бе пост на дама, която показа фотография на Камелия, за която профилът й е обработен с стратегия. Почитателката сподели образно какво има поради, когато се съгласява, че леката промяна не е неприятна концепция, с цел да се реализира „ по-нежен съразмерен профил”. Обаче е на друго мнение за пропорциите и по какъв начин върхът на носа кореспондира с брадичката. И дамата сподели своето виждане за „ гальовен съразмерен профил” на Камелия. Коментарът й провокира много реакции. Някои дори питаха с каква стратегия е обработила фотографията на Камелия. Включи се и самата певица. „ Трябва време”, написа й Камелия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР