Сагата с напускането на Пари Сен Жермен от страна на

...
Сагата с напускането на Пари Сен Жермен от страна на
Коментари Харесай

Мбапе се насочва към Висшата лига

Сагата с напускането на Пари Сен Жермен от страна на Килиан Мбапе продължава да с цялостна мощ. Въпреки че французинът съобщи, че тези информации не са правилни, той въпреки всичко е изискал да напусне през януари. Причина за това е, че нападателят е неудовлетворен в Париж и напускането му в края на сезона в действителност става все по-възможно.

Реал Мадрид е мечтаната дестинация за Мбапе. Европейският първенец обаче не мисли за негвото привличане, най-малко към този момент. Флорентино Перес към този момент разкри, че всички вести към напускането на Мбапе са го отегчили и той не се интересува от французина.

Така че единственият същински път за бягство пред французина е Висшата лига. Всъщност фамилията му към този момент е дало зелена светлина за негов трансфер в Англия, твърди „ L'Equipe “. Съобщава се, че чичото на Килиан е декларирал, че Висшата лига е най-хубавата дестинация за него.

Кои тимове обаче биха могли да привлекат Мбапе? Реално Висшата лига има огромна икономическа мощност. Има няколко тима, които могат да си разрешат сходна интервенция, изключително два: Манчестър Сити и Ливърпул.

„ Гражданите “ към този момент взеха Ерлинг Халанд през лятото, тъй че в случай че привлекат Мбапе, те ще имат двама от най-хубавите играчи в света. Въпреки това наподобява малко евентуално обаче сега, изключително като се знае за егото, което има Мбапе, който желае да бъде звездата на тима.

От друга страна, Ливърпул се обрисува като любимец за привличане на французина. Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп се възхищава на Мбапе, а нападателят надали би отказал по този начин елементарно да заиграе на „ Анфийлд “.

Mbappe's family has reportedly given permission for him to move to England...

— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР