Сагата с джигитите във Врачанско няма край. В редакцията на

...
Сагата с джигитите във Врачанско няма край. В редакцията на
Коментари Харесай

За пример! Учител джигит лети с колата си из Козлодуй, хвали се в нета /снимки+видео/

Сагата с джигитите във Врачанско няма край. В редакцията на организация BulNews постъпи сигнал за следващ водач, летящ с превишена скорост, този път в Козлодуй. Най-фрапиращото в историята обаче е, че мъжът е преподавател. 
Нарушителят е Ивелиан Иванов. Той е учител по осведомителни технологии в СУ „ Христо Ботев “ в атомния град. Младият даскал обаче е фен на високите скорости и постоянно е виждан да лети из козлодуйските улици. Понякога даже въртял гуми пред учениците си, с цел да „ им прави шоу “, описват очевидци, поискали анонимност. Те се питат подобен ли образец би трябвало да дават учителите на младото потомство. 
Самият Ивелиан даже парадира с метода, по който потъпква закона. В профила си в обществената мрежа Instagram той постоянно качва сторита, на които се вижда шофиране с превишена скорост. Акаунтът му обаче е заключен и фрагментите не са обществени. Агенция ВulNews обаче разполага с доказателства, направени от почитатели на Иванов в профила му, които можете да видите по-долу. 
Освен като „ звезда “ в „ Бързи и гневни “, младият преподавател се изявява и като оператор. Отлично осведомени източници настояват, че точно той снима в клипове, споделени от различен млад мъж от Козлодуй и негов другар – Любослав Славейков. На тях пък аверът му кара с превишена скорост и наподобява Ивелиан го приема като нещо изцяло обикновено. 
Любослав от своя страна се занимава с продажна на коли. По тази причина и двамата млади мъже постоянно сменят транспортните си средства и могат да бъдат видени да натискат газта на разнообразни коли, най-вече БМВ-та. 
Според поданици на Козлодуй, полицията е наясно с подвизите им. Почти всяка вечер чиновници на реда ги стопират за инспекция, само че те ревизират маршрутите си преди да дават газ и към момента не са хващани в крачка. 
Надяваме се след материалите, показани на уеб страницата ни, ченгетата да съберат задоволително доказателства, че да оставят младежите дълго да вървят пешком, с цел да се научат, че пред закона всички са равни.  
Клип по какъв начин Ивелиан кара вижте , а снима.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР