Сагата с антиваксъра Новак Джокович няма край. Ракета №1 в

...
Сагата с антиваксъра Новак Джокович няма край. Ракета №1 в
Коментари Харесай

Депортират Ноле от Австралия, баща му го обяви за Спартак и символ на бедните

Сагата с антиваксъра Новак Джокович няма край. Ракета №1 в мъжкия тенис към този момент няма да взе участие в Australian Open и това е на 99,99 % несъмнено, тъй като Австралия реши да анулира визата му за влизане в страната, въпреки преди този момент решението да бе таман противоположното. Точно заради обстоятелството, че бе известен, че ще получи позволение да играе в Мелбърн Ноле отиде в Дубай. Oттам хвана 14-часов полет до Австралия, преди който се похвали, че ще пази купата си в първия за годината шампионат от Шлема, който е и неговият обичан и най-успешен исторически.

Сега обаче сърбинът към този момент е в развой на депортация от Зеления континент, където дълги часове бе държан самичък в стая под въоръжена защита, за което сигнализира гневният му татко му Сърджан. Екстрадицията му бе посрещната гневно от родителското тяло.

Пред сръбското издание Telegraf, Сърджан Джокович съобщи: " Синът ми е държан като пандизчия, само че той в никакъв случай не е бил по-свободен. От този миг Новак се трансформира в знак, водач на свободния свят, на бедните и онеправданите страни и хора. Моят наследник Новак Джокович сподели, че даже и една дребна, само че героична страна като Сърбия може да има най-хубавия тенисист и спортист на всички времена и че истината не може да бъде скрита. Днес той може да е в пандиза, на следващия ден може да е в окови, само че истината е като водата и тя постоянно намира метод да излезе нескрито. Новак е като Спартак на новия свят, който не толерира неправдата, колониализма и лицемерието, а се бори за тъждество на всички хора по света, без значение от цвета на кожата им, без значение на кой Бог се кланят и без значение какъв брой пари имат ".

Решението на австралийските управляващи сигурно ще бъде обжалвано от юристите на тенисиста.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР