Сагата по трансфера на Месут Йозил от Арсенал във Фенербахче

...
Сагата по трансфера на Месут Йозил от Арсенал във Фенербахче
Коментари Харесай

Фенербахче обяви Йозил и заяви: Той сега е наш!

Сагата по прехвърлянето на Месут Йозил от Арсенал във Фенербахче завърши. Двата клуба оповестиха, че немският национал към този момент е състезател на турския гранд.

32-годишният плеймейкър минава в редиците на "фенерите " като свободен сътрудник. Той имаше контракт с лондончани до края на сегашния сезон, само че "артилеристите " се опитваха по всевъзможен метод да се освободят предварително от заплатата му от 350 000 лири седмично. По неофициалнни данни договорът на халфа ще му носи с 80 % по-малко доходи. Той ще бъде в действие до лятото на 2024 година.

На "Емиратс " международният първенец прекара 7,5 години, в които завоюва четири трофея, вкара 44 гола и направи 71 асистенции.

"Искам да благодаря на Арсенал за невероятното пътешестване през последните 7,5 години. Заедно ние спечелихме титли за първи път след девет години пауза и създадохме мемоари, които ще останат за цялостен живот. На почитателите на Арсенал желая да заявя, че те постоянно ще останат в сърцето ми ", написа германецът в прощалното си писмо към лондончани.

Турският клуб от своя страна излезе с късото, само че ясно: "Той в този момент е наш! "

HE'S ÖURS NÖW!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР