Сагата по евентуалния трансфер на Неймар от Барселона в Пари

...
Сагата по евентуалния трансфер на Неймар от Барселона в Пари
Коментари Харесай

Собственикът на ПСЖ наема Неймар за посланик на световното в Катар за 300 млн. евро

Сагата по възможния трансфер на Неймар от " Барселона " в " Пари Сен Жермен " става още по-заплетена. Според френските издания, бразилецът е несъмнено ново попълнение на парижани. От ПСЖ са подготвени да платят 222 млн. евро, колкото е освобождаващата уговорка на нападателя.

Почитателите на " Барселона " обаче са безапелационни, че по този метод каталунците ще нарушат строгия финансов феърплей. Според " Фигаро " обаче от френския отбор са измислили по какъв начин да се оправят с този проблем. Шефовете на клуба, които имат и компанията " Катар спортс инвестмънтс ", ще привлекат бразилеца като дипломат на международното състезание в Катар през 2022 година

За тази услуга Неймар ще получи 300 млн. евро, като 222 млн. от тях ще отидат точно за анулиране на контракта на футболиста с " Барселона ". Останалите 78 млн. ще изплатят заплатите на бразилеца по вероятно 5-годишно съглашение с клуба.

По този метод Неймар самичък ще се откупи от каталунците и ще може да премине при парижани без да нарушава финансовите правила.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР