Сагата относно датите и залата за третия и евентуално четвърти

...
Сагата относно датите и залата за третия и евентуално четвърти
Коментари Харесай

ЦСКА и Нефтохимик взеха решение за залата, третият мач се отлага с 4 дни

Сагата по отношение на датите и залата за третия и вероятно четвърти мач във финалата серия в Суперлигата сред ЦСКА и Нефтохимик 2010 (Бургас) завърши. Тази вечер се състоя среща сред Българска федерация волейбол и управленията на двата клуба. Разговорът се организира в зала " Христо Ботев " и продължи малко повече от час, оповестява BGvolleyball.com .

Третият мач ЦСКА - Нефтохимик 2010 ще се играе на 23 април (понеделник) от 18,30 часа. в зала " Христо Ботев " в София. В случай, че има четвъртa среща, то тя ще бъде на 24 април (вторнник) от 17,00 часа още веднъж в зала " Христо Ботев ". Ако се стигне до пети съдбоносен дуел, той ще се играе на 25 април (сряда) от 20,00 часа в зала " Младост " в Бургас.

По предварителна стратегия третият мач бе плануван за 19 април (четвъртък), само че защото на тази дата в София няма свободна зала, която да дава отговор на условията, мачът бе изместен за 23 април. Вариантите, които се разясниха през седмицата - зала " Васил Симов " и подготвителната зала в " Арена Армеец ", отпаднаха.

Нефтохимик води с 2-0 победи във финалната серия, откакто завоюва първите два мача в Бургас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР