Сагата около провеждането на мача на националите в Пловдив и

...
Сагата около провеждането на мача на националите в Пловдив и
Коментари Харесай

Филипов: Ние сме виновни, че Боби Михайлов го е страх като мишка

Сагата към провеждането на мача на националите в Пловдив и разногласието сред строителя на стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов и БФС продължава.

Собственикът на ПИМК разяснява думите на Гонзо и Христо Запрянов, които настояват, че е измамник и че в никакъв случай не са го заплашвали със затваряне на стадионите на Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив), в случай че Филипов не подсигурява провеждането на дуела сред България и Унгария на " Колежа ".

" Гонзо пред мен, пред Атанас Узунов - ръководител на общински съвет, пред кмета на Пловдив и пред Огнян Златков съобщи, че ще спре двата стадиона на Локомотив и Ботев, в случай че не се организира мачът. Каза: " Вие това ли желаете? Двата тима да играят в Кърджали и Стара Загора ". И аз му споделих: " Моля те, не го казвай отново, тъй като в случай че излезе от тази врата, този път ще ви изнесат с краката напред от БФС ". Там имам очевидци. За диалога по телефона с Христо Запрянов нямам очевидци, само че там имам очевидци. Сега ще забележим кой какво е споделил.

Те трансферират от болната глава на хубавичко глава. Ние сме отговорни, че ще паднат с 3:0 и че Боби Михайлов го е боязън като мишка от любовта на почитателите. Нека Запрянов ме съди. Ще се забележим в съда, няма проблем. Гонзо като твърди, че е бил до него, удостоверява, че му е споделил тези неща да ми ги заяви. На срещата при кмета Гонзо сподели същите неща. 

Днес този Запрянов ми се обажда и ме заплашва отново. Аз този Запрянов не съм го виждал. Ще забележим кой споделя истината и кой лъже. Аз не протоколирам диалози и постоянно подвигам телефона на хората ", съобщи Илиян Филипов, представен от sportal.bg.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР